Táncolni vagy nem táncolni?

 2012.01.04. 00:03

Sokszor hallom azoktól, akik hozzánk járnak táncolni, hogy már nagyon régen tervezték, hogy elmennek egy tánciskolába, de csak hosszú idő után szánták rá magukat. Aztán, amikor belekezdtek, fogják a fejüket, hogy miért is vesztegették el a drága időt!

kezdő tánctanfolyamHát igen! Kifogások mindig akadnak: "Előbb lefogyok! Most nincs időm rá! Nincs táncpartnerem! Talán majd, ha nem lesz ilyen hideg! Most meg túl meleg van hozzá!"

Aztán ott vannak a tévhitek: "Táncolni tanulni csak gyerekkorban érdemes! Csak a vékony, jó alakú embereknek áll jól a tánc!" stb.

Pedig aki nem kezd bele, az nem tudja, hogy mi marad ki az életéből!:)

Címkék: táncóra tánciskola táncolni tánctanár tánctanfolyam Tánctanulás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanciskola.blog.hu/api/trackback/id/tr113517994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hapanna 2012.01.06. 13:47:08

Persze, hogy táncolni, ez nem kérdés! :)

Én magam is sok időt elpazaroltam a "kifogásokkal" (érettségi, egyetem, nem fér bele az órarendembe, nincs időm, nincs párom) és ma már nagyon bánom, hogy nem vágtam bele sokkal korábban.
süti beállítások módosítása