Női latin táncruha divat

 2012.01.06. 12:41

Hogy őszinte legyek, amikor 12 évesen a társastánc/ versenytánc mellett tettem le a voksomat nagy mértékben befolyásolt a TV-ben látott gyönyörű ruhák látványa. Később aztán nem ez lett elsődlegesen az itt tartó erő.:)

Persze azért a megjelenésnek borzasztó nagy jelentősége van a táncparketten.

Fontos jól kiválasztani a táncruhát mind szín, mind anyag, mind fazon tekintetében. Na és persze ne hagyjuk figyelmen kívül a Magyar Táncsport Szakszövetség Ruhaszabályzatát sem!

Egy élénk vagy feltűnő szín, sok rojt vagy pörgős szoknya segíthet abban hogy észrevegyenek minket a táncparketten, de azért arra is figyeljünk oda, hogy a személyiségünkkel összhangban legyen az, amit magunkon viselünk! Nézzünk néhány példát!

táncruha 4.jpgtáncruha 6.jpgtáncruha 8.jpgtáncruha 3.jpgtáncruha 1.jpg

 

 

 

Neked milyen latin táncruhák tetszenek? Írd meg a véleményed hozzászólás formájában!

Címkék: versenyszabályzat táncverseny táncbemutató női latin táncruha

A bejegyzés trackback címe:

https://tanciskola.blog.hu/api/trackback/id/tr823523948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hapanna 2012.01.06. 14:20:03

Ha egyszer eljutok odáig, hogy kipróbáljam a versenyzést, akkor én biztos, hogy vörös/bordó vagy narancs színű ruhát szeretnék magamnak. :)
süti beállítások módosítása