Tánc a kerekesszékben

 2012.01.04. 15:21

Magyarországon még sajnos nincs meg a hagyománya a kerekesszékes táncnak, de azért az bíztató, hogy két szervezet már foglalkozik a tánc ezen ágával is!

Az egyik a Roll Dance Budapest www.rolldance.hu , a másik pedig a Gördülő Tánccsoport www.gordulotanc.hu

Külföldön azonban sokkal többen foglalkoznak kerekesszékbe kényszerült emberek táncoktatásával, így nem csoda, ha egy-egy kerekesszékes táncversenyen jó néhány résztvevő van és a mezőny is elég erősnek mondható! Íme egy videó: Reméljük, hogy hazánkban is egyre több helyen lesz lehetőség a kerekesszékes tánc elsajátítására!

Címkék: tánc tánctanulás kerekesszékes tánc kerekesszékes táncverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://tanciskola.blog.hu/api/trackback/id/tr613519295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hapanna 2012.01.06. 13:51:53

Egy iskolai gyakorlat alkalmával volt szerencsém személyesen találkozni a Roll Dance egyik alapítójával. Mesélt az életéről és a Roll Dance létrejöttéről is, nagyon jó volt hallgatni a történeteit. Fantasztikus, amit ezek az emberek csinálnak! :)
süti beállítások módosítása