Magán táncóra kiknek?

 2012.01.04. 02:06

A csoportos táncóra hangulata pótolhatatlan! Az együtt táncolás másokkal mással össze nem hasonlítható élmény. Vannak azonban olyan esetek, amikor célszerűbb a tánctanfolyam helyett vagy mellett a magán táncórát választani. Hogy mik ezek az esetek?tancora.jpg

1) A páros egy saját koreográfiát szeretne

Ha például esküvőre vagy más eseményre készül a pár és egy táncból szeretnének több figurát vagy egy koreográfiát betanulni.

2) A páros táncversenyre készül

A versenyzők felkészítése teljesen más, mint a hobbiból táncolóké, ezért nekik célszerű a csoportos órák mellett magán táncórák keretében is csiszolni tudásukat. Ilyenkor ugyanis csak velük foglalkozik a tánctanár, így sokkal több hibára derül fény, így gyorsabb a fejlődés.

3) Elfoglalt emberek

Bizony az is előfordul, hogy valaki rendszertelen munkabeosztással bír vagy csak egész egyszerűen rengeteget dolgozik és a leglehetetlenebb időpontokban ér rá. Neki általában nem marad más mint a magán táncóra, ha szeretne megtanulni táncolni.

4) A szégyenlős emberek

Vannak akik attól félnek, hogy nem tudják megtanulni egy csoportos táncórán a táncokat, mert neki több idő kell a tánctanuláshoz mint az átlagnak. (Sokszor pont az ellenkezője igazolódik be)

5) Felzárkózás a többiekhez

Ha valaki kihagyott jó pár órát, de szeretne felzárkózni a csoportjához, annak a magán táncóra a megoldás.

Ha úgy gondolod, hogy Neked is a magán táncóra lenne a legjobb választás, akkor kattints IDE!

Címkék: táncóra táncverseny tánctanár esküvői tánc magán tánctanár magán táncóra egyéni táncóra

A bejegyzés trackback címe:

https://tanciskola.blog.hu/api/trackback/id/tr473518101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása