Társas tánc a társastánc!

 2012.02.12. 16:05

Vannak akik jobban szeretik az egyedül táncolható táncokat, mások viszont a páros táncokra esküsznek. A legtöbb bálon, esküvőn, táncos rendezvényen ezek a táncok kerülnek elő.

Ami egyszerre szép is és nehéz is, hogy egy másik emberrel harmóniában együtt kell mozogni a táncparketten. Akkor is, ha neki sokkal jobban megy, mint nekünk és akkor is, ha az ellenkezője áll fent. Meg kell találni az egyensúlyt, hogy mindketten jól érezzük magunkat! És ez sokszor nem is annyira könnyű.

Aki már egy kicsit tanult táncolni, az tudja, hogy a harmónia megtalálásáig olykor rögös az út. Vita, türelmetlenség, egymás hibáztatása és még sorolhatnánk a kellemetlen velejárókat. Ezeken az állomásokon szinte mindenki végigmegy, de ha végül sikerül célba érni, akkor csodálatos élményben lehet részünk.

Ha Te is szeretnél megismerkedni a társastáncok alapjaival, akkor kattints IDE!

Címkék: páros tánc harmónia társastánc tánctanulás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanciskola.blog.hu/api/trackback/id/tr224097008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása